About Me

My photo
Ampang, Selangor, Malaysia
CBN student. masih mencari-cari hala tuju
14.8.10

choir final..


berdebar debar hati ini menunngu saat kemenangan..pada mulanya ingatkan tak dapat pergi final sebab kitaorang just practice one week...akhirnya menang jua.. cantik tak orang kat atas tu? cewah perah santan tol llah.. ni masa kat sekolah..belum pergi pertandingan tu lagi...

kraftangan ibuku


keychain yang dibuat sendiri oleh ibuku

Tak tahu pun ibu dah start buat untukku. TUP...TUP..dah siap. Memang menjadi.banyak lagi kraftangan ibu. Ibuku memang kreatif..dengan reben dia boleh membuatbeberapa kuntum bunga...ibu memang yang terbaik di dalam hidupku..terima kasih ibu.. ibuku ialah idola kegemaranku..inilah hasilnya..

ini pulak untuk aunty mei, sebab dah banyak bagi pinjam barang..ibuku menghargai pertolongannya..ibuku adalah yang terbaik di dunia..